Maximum Gaming - Oyunun Maksimum Modu!

Maksimum Gaming!

Bu bir advertorialdır. 

Çok değil, bundan bir beş altı yıl öncesine kadar herhangi bir bankanın oyuncuları hedefleyen kampanyalar yapması, oyuncuların dilinden konuşması, oyun harcamalarımız için hayatı kolaylaştıracak fırsatlar sunması absürt bir hayalden ibaretti. Fakat zaman sadece teknolojiyi ve bizleri değil, trendleri de değiştiriyor. İşte o yeni trendlerden biri de tüm dijital harcamalar için çeşitli fırsatlar sunan kredi kartları. Vaktinin çoğu bilgisayar başında ve dolayısıyla internette geçen insanlar olarak hepimiz bu fırsatları takip edip kullanmaya devam ediyoruz. Fakat artık daha da yenisi var.

İş Bankası, Maximum Kart markasıyla doğrudan eSporu ve eSporcuları desteklediği yeni bir trendin öncülüğünü üstleniyor. Özellikle de konu League of Legends olunca, Maximum Kart’ın neredeyse tek eksiği sizinle birlikte Sihirdar Vadisi’ne girip iki el maç yapmak. Belki abartıyor gibi görünüyoruz ama League of Legends Türkiye Ligi’nin “üç büyükleri” olan 1907 Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş eSpor takımlarının üçünün de ana sponsorluğunu üstlenen bir markadan bahsettiğimizi hatırlatmak isterim. Maximum Kart ayrıca 19 Ağustos’taki Türkiye Büyük Finali’nin de platinum sponsoruydu. Hatırlayacaksınız, 1907 Fenerbahçe eSpor takımı TBF 2017 şampiyonu oldu ve bu yıl Çin’de gerçekleşecek olan Worlds 2017 Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Biz bu satırları yazarken Çin’de kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçların tamamlanmasına halen günler vardı ama temsilcimiz 1907 Fenerbahçe, müthiş performansıyla ön eleme grubundan birinci çıkmayı başarmıştı. Ancak ilk 16 için halen zorlu bir süreç bekliyor Fenerbahçe’yi ve biz de temsilcimize büyük kupa yolundaki bu mücadelede başarılar diliyoruz.

Oyuncu Sadece Oyun Oynamaz

Konu oyunseverler olunca markaların içine düştüğü en büyük yanılgılardan biri “oyuncular sadece oyun oynar” önyargısı. Halbuki müzikten sinemaya, spordan teknolojiye hemen her alanda merakları olan, ortak paydası oyunlar olsa da birbirinden farklı hobilere sahip çok geniş bir kesimden bahsediyoruz. İş Bankası, Maximum Kart’la bu açıdan da diğer markalara iyi bir örnek olacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen GameX fuarının ana sponsorluğunu da üstlenen Maximum Kart, fuar boyunca bu yaklaşımını hem eğlenceli hem de cazip şekillerde paylaştı bizlerle.

GameX fuar alanının girişindeki standında oyuncuları karşılayan İş Bankası Maximum Kart, özellikle mobil uygulaması Maximum Mobil’le hedefi tam 12’den vurdu. Zaten belli ki özellikle genç kullanıcılar düşünülerek tasarlanmış bir uygulama Maximum Mobil. League of Legends için RP kodu da dahil olmak üzere oyun, müzik ve eğlence kodu satışı yapılan Dijital Kod Market özelliği, Cinemaximum’dan koltuk seçip bilet satın almayı süper pratik hale getirmesi, Yemeksepeti’nden sipariş imkânı... Tüm bu özellikleriyle Maximum Mobil, sadece iyi bir mobil uygulama olmakla kalmıyor, oyuncuya bakış açısını da değiştirmek konusunda da iyi bir iş çıkarıyor.

İş Bankası Maximum Kart’ın GameX gündeminde elbette League of Legends ve onun yıldız oyuncuları da vardı. Oyun severler Maximum Kart standında Azir, Talon, Natilius gibi popüler şampiyonların cosplayerlarıyla tanıştı. Standın ziyaretçilerinden biri de maç yorumlarıyla League of Legends topluluğunun önemli bir parçası haline gelen Kaan Kural’dı. Ve tabii TBF 2017’nin şampiyonu 1907 Fenerbahçe eSpor takımının yıldızları da Maximum Kart standında hayranlarıyla buluştu. Özellikle GameX Maximum 2017 Ödülleri’nde Yılın Yerli eSpor Takımı Ödülü’nün 1907 Fenerbahçe’nin alması, Yılın eSporcusunun ise takımın kaptanı Berke “Thaldrin” Demir olması Gamex 2017’nin önemli anları arasına girdi.

Maximum Gaming

Hem League of Legends takipçisi hem de Maximum Kart kullanıcısıysanız takip etmek isteyebileceğiniz birkaç sosyal medya hesabı var ki onlardan bahsetmeden geçersek bu sayfalar eksik kalır: Maximum Gaming. Maximum Gaming, eSpor gündemine dair eğlenceli ve bilgilendirici paylaşımlarla Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram’daki yerini almış durumda. Maximum Kart’ın eSpor kitlesiyle en sıcak buluşma noktalarından biri olan Maximum Gaming kanallarına hem olası anlık fırsatlar hem de LoL gündemi için bir göz atmanızı öneririz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum