Maxroll, Diablo Immortal Sayfasını Kapatıyor

En kapsamlı rehberler ortadan kaybolacak

Eğer Diablo serisinin aktif oyuncuları arasındaysanız, Maxroll.gg sitesini duymuş olma ihtimaliniz bir hayli yüksek. Genellikle oyun içi rehberler, item setleri ve eşyalar için bulunmaz bir nimet olan Maxroll, Diablo Immortal için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Çok tepki çeken oyunun tüm içerikleri siteden kaldırılacak.

Bildiğiniz üzere Diablo Immortal'ın agresif mikro ödeme sistemleri oyun çıkış yaptığı günden beri yoğun eleştiri alıyor. Pek çok YouTuber oyunu terk ederken, bazıları tepkilerini eşyalarının tamamını kırarak gösteriyor. Maxroll ise şimdiye dek çıkarttığı tüm içerikleri tek kalemde silerek oyuna olan tepkisini ortaya koyacak.

2020 yılının Aralık ayından beri siteye Diablo Immortal içerikleri yükleyen Maxroll, şu anda internet üzerindeki en geniş Diablo Immortal rehberine ev sahipliği yapıyordu. Siteden gelen resmi açıklamada oyun için umutlarının yüksek olduğunu ve 2 senedir gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden ekip, oyunun bu halinden ötürü hayal kırıklığına uğradıklarını belirtiyor.

YORUMLAR
gezginttt
6 Temmuz 2022 08:14

Adam akıllı bir değişim olursa geri dönerim. Şuan micro ödemelerden insanların rahatsız olmasının tek bir sebebi var oda f2p oynayan oyunculara hiç acımamışlar. Yani adam gibi bir denge yok. Sadece para harca diyor oyun. Drop düşürme keyfini öyle baltalamışlar ki sadece para bas diyorlar. O zaman diablo ne idi ne oldu ? :D

Parolamı Unuttum