Metro Exodus’tan Bedava Artyom Edition Kazanmak İsteyen?

Metro piyangooo! Belki deee sıra sizdeeee!

Duyurulduğu günden beri serinin hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen Metro Exodus’un çıkış tarihi yaklaştıkça 4A Games ve Deep Silver da nükleer bombaları arka arkaya patlatmaya devam ediyor. Bu bombaların sonuncusuysa dünya çapındaki 9 şanslı Metro hayranına ücretsiz olarak gönderilecek olan Artyom Edition.

El yapımı bu özel sürümden sadece 10 tane üretilmiş ve bir tanesi 4A Games stüdyosuna hediye edilmiş. Geriye kalan 9 tanesiyse önümüzdeki haftalarda düzenlenecek çeşitli etkinliklerle dünya çapındaki talihlilere yollanacak.

Artyom Edition’ın içeriği şunlardan oluşuyor:

  • Çelik mühimmat kasası
  • El yapımı, çalışan bir Nixie Saat
  • Gaz Maskesi ve Filtre
  • Gerçek bir keskin nişancı tüfeğinin mermisinden yapılma, çalışan bir Mermi Çakmak
  • Üzerine sizin isminizin yazılacağı, el yapımı ve çelik bir Spartan künyesi
  • Aurora’nın yolculuğunu gösteren bir harita ve deri bir harita kabı
  • Dmitry Glukhovsky ve Andrew ‘Prof’ Prokhorov tarafından imzalanmış, şahsi bir sahiplik belgesi

Pakette oyunun dijital versiyonu ne yazık ki bulunmuyor. Tüm bunları kazanma fırsatı yakalamak içinse tek yapmanız gereken 8 Şubat’a kadar Metro’nun resmi internet sayfasına girmek ve bültenlerine abone olmak. Eğer zaten üyeyseniz etkinliklere otomatik olarak katılmış oluyorsunuz. Çekilişin yanı sıra farklı etkinlikler olacağı için gözünüzü şu sayfada tutmanızda fayda var. Aynı şekilde, oyunun sosyal medya hesaplarını da takip ederek gelişmelerden hızlıca haberdar olabilirsiniz.

Bu tür özel sürümlerin yüzlerce dolara satıldığını çok görmüştüm ama böylesine ender bir paketi ücretsiz dağıtana ilk kez şahit oluyorum. Helal olsun vallahi…

Çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin. Bol şans…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum