Metro Exodus'un Devam Oyunu Baştan Sona Oynanabilir Durumdaymış

4A Games'ten yakın zamanda duyuru bekleyebiliriz

4A Games 2020 yılında yaptığı açıklamayla "bir sonraki Metro oyunu üzerinde çalışmaya başladığımız bir sır değil. Son 15 yılda öğrendiğimiz her şeyi kullanarak gözümüzü daha da yukarılara diktik - sıradaki oyunumuz yeni nesil konsollar ve PC için çıkacak, motorumuzu tamamen elden geçirerek yeni neslin sunduğu gücü, depolama alanını ve ışın izleme özelliklerini kullanacağız" demişti.

Insider Gaming kaynakları ise söz konusu bu oyunun geliştirme sürecinin son derece iyi gittiğini ve oyunun şu anda baştan sona oynanabilir durumda olduğunu aktarmış. Bu da oyunun yakın bir zamanda duyurulabileceği anlamına geliyor, çıkış tarihi için yapılan tahminler ise 2024 yılını işaret ediyor.

Oyunda bir rüya sahnesinden uyanarak kendimizi operasyon merkezinde bulacağımız söyleniyordu. Oynanış ise yine klasik Metro formülünü devam ettirecek.

Metro Exodus 31 Aralık 2022 itibariyle 6 milyondan fazla satmış bir oyundu ve incelemeleri de genel olarak bir hayli başarılıydı. Nedir bu Metro Exodus diyorsanız Engin'in Metro Exodus’u Neden Çok Sevdim? makalesini mutlaka okumanızı öneririm, belki siz de Metro'cu olursunuz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum