Advertisement

Microids, Bir Space Adventure Cobra Oyunu İçin Çalışmalara Başladı

TMS Entertainment ile anlaşmaya varılmış

Microids, son yıllarda çeşitli popüler markaların oyunları için anlaşmalara imza atıp duruyor. Bu listeye yeni bir marka daha eklendi; sırada Space Adventure Cobra var.

Paylaşılan bilgiye göre; Microids ile animasyon stüdyosu TMS Entertainment, ünlü manga ve anime serilerinden Space Adventure Cobra'nın oyun uyarlaması için anlaşmaya varmış durumdalar.

Microids CEO’su Stephane Longeard, efsanevi anime serisi Space Adventure Cobra’nın oyun uyarlamasını hayata geçirmek konusunda duydukları heyecanı paylaşırken, Buichi Terasawa tarafından yaratılan evrene ve karakterlere olabildiğince sadık kalacaklarını, anime serisinin ruhunu yansıtacak bir oyun geliştirmeyi hedeflediklerini söylüyor.

TMS Entertainment CEO’su Tadashi Takezaki de Microids ile yaptıkları iş birliğinden duydukları memnuniyeti ifade ediyor, Cobra hayranlarını memnun edecek bir oyun olacağına inandıklarını belirtiyor.

Şu anda ön-geliştirme aşamasında olan oyunun PC ve konsollar için geliştirileceği söyleniyor, ancak hangi konsollara geleceği henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum