Microsoft Atağa Geçti - Ninja Theory Dahil 5 Stüdyoyu Bünyesine Kattı

Çok iyi bir hamle

Microsoft'un müthiş E3 2018 konferansında tonlarca oyun gördük ama en önemli duyurulardan biri Xbox kadrosuna katılan birinci parti stüdyolar oldu. Phil Spencer yaptığı açıklamayla Microsoft Studios kadrosuna Ninja Theory, Compulsion Games, Playground Games, Undead Labs ve yeni Santa-Monica stüdyosu The Initiative'in katıldığını söyledi.

Microsoft'un en çok eleştiri alan yanlarından biri exclusive azlığıydı, bu satın alımlar bu yolda atılan çok doğru bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik bu stüdyoların tüm oyunları Game Pass'e dahil olacak ve Game Pass de daha değerlenmiş olacak. Bu stüdyoları hatırlayacak olursak:

Ninja Theory'i Hellblade: Senua's Sacrifice ile tanıyoruz. İşin ilginç yanı bu oyun konsollarda ilk olarak PS4'e, sonrasında ise Xbox One'a gelmişti. Tabii stüdyonun Heavenly Sword, Enslaved ve DmC: Devil May Cry oyunlarını da unutmamak gerek.

Compulsion Games, We Happy Few'ın geliştiricisi.

Undead Labs, State of Decay 2'nin geliştiricisi.

Playground Games'i Forza Horizon serisinden tanıyoruz. Ayrıca Phil Spencer'ın "bir de açık dünya oyunu üzerinde çalışıyorlar" dediği oyun da Fable, ama bu oyunu henüz duyurmadılar.

Beşinci stüdyo ise yeni bir stüdyo ve ismi de The Initiative. Bu stüdyo hakkında henüz bir bilgi yok ama yakında ne üzerinde çalıştıklarını da öğreniriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum