Microsoft, Bethesda'yla İlgili Game Pass Planlarını Bu Hafta Açıklayacak

Yeni oyun duyurusu beklemeyin

AB'nin Microsoft'un Bethesda/ZeniMax satın alımını onaylamasıyla birlikte iki firma açısından yeni dönem de resmi olarak başlamış oldu. Daha önce bu konuyla ilgili konuşmaktan çekinen Microsoft'un da önünde herhangi bir engel kalmamış oluyor bu durumda ve bunun da meyvesini çok yakında göreceğiz.

Microsoft 11 Mart Perşembe günü yayınlamayı planladığı videoyla Zenimax stüdyolarıyla ilgili planlarını ve hangi oyunların ne zaman Game Pass'e geleceğini açıklayacak.

GamesBeat'in makalesine göre Microsoft ZeniMax stüdyolarının oyunlarından hangilerinin Game Pass'e geleceği duyurup anlaşmaya dair bazı soruları da cevaplayacak olsa da, bu etkinlikte yeni oyunlara dair bir duyuru görmeyeceğiz. Microsoft ve Bethesda, Haziran ayında ayrı ayrı düzenleyecekleri etkinliklerle yeni oyunları da bize tanıtacaklar.

Microsoft'un Bethesda'nın gelecek oyunlarının önceki taahhütlerini yerine getirmesine izin vereceğini, Deathloop ve Ghostwire Tokyo gibi oyunların PlayStation 5'e de çıkacağını biliyoruz. Ancak bundan sonrası için planlar ne yönde şekillenecek, onu da bu ilk etkinlik sayesinde öğrenme şansımız olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum