Microsoft, Xbox Game Pass İçin Daha Ucuz Reklamlı Bir Paket Sunabilir

Anketler şimdiden başlamış

Son dönemlerde gündemden düşmeyen Microsoft, ilginç bir iddia ile bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Almalexia isimli Resetera kullanıcısının paylaştığı görselde, Microsoft'un İspanyol kullanıcılarına sunduğu bir anketi görüyoruz. Bu ankette sadece 3€ fiyata sahip bir paketin detayları bulunuyor.

Bu 3€ değerindeki paketin kendince sınırları var elbette. Örneğin en dikkat çekici değişiklik, bu paketin reklamlara sahip olması. Yani oyunu çalıştırdığınızda önce bir reklam izleyeceksiniz. Bu spesifik plan ile, Xbox ve EA Access kapsamındaki oyunlara da ilk günden erişemiyorsunuz. Bunun için tam 6 ay beklemeniz gerekiyor. En azından anketteki detaylar bu yönde.

Türkiye'de Xbox Game Pass Ultimate paketinin fiyatının aylık 45 TL olduğunu hatırlatalım. PC için Game Pass kullanan oyuncular ise aylık 30 TL ödüyor. Paketin gerçekten satışa sunulması halinde ülkemize nasıl bir fiyatla girebileceğini tahmin etmek güç. Paket hakkındaki yorumlarınızı merak ediyoruz.

Bu arada atlamadan belirtmekte fayda var, ortada henüz resmi bir açıklama yok. Şimdilik bahsi geçen bu reklamlı paket, sadece bir anketin parçası. Yine de talep olması halinde Microsoft'un bu tarz bir adım atması muhtemel.

YORUMLAR
skyfall
19 Aralık 2022 14:44

Bu anket tek bir ülkeye gelmedi, belirli xbox kullanıcılarına geldi ve onlardan biri de bendim. Ankette gerçekten böyle bir abonelik planı vardı. Bu reklamlı abonelik işlerinin tam bir saçmalık olduğunu düşünüyorum. Biz tv'deki ve internetteki bahis reklamlarından kaçmak için netflix, disney, prime video vb. platformlara abone olduk. Sırf ucuz diye reklamlı filan hiç kullanamam, youtube'da 5-10 saniyelik reklam çıkınca tahammül edemiyorum birde oyun oynarken çıkarsa komple kapatırım. 

Parolamı Unuttum