Minecraft'ın Warden'ı Güçleniyor!

Sonic boom!

Minecraft'ın tüm snapshot'larını olmasa da, öne çıkan ve dikkat çekici özellikler ile gelenlerini sizlerle paylaşmaya özen gösteriyoruz. İşte bu snapshot'ların en yenisi, Minecraft'ın yeni kötüsü Warden'ı eskisinden çok daha güçlü yapacak. Şimdiden oyuncuların korkulu rüyası olan Warden, artık sizi kaçırmamak için de elinden geleni yapacak.

22w15a isimli snapshot beraberinde pek çok yenilik getiriyor aslında. Fakat bu yeniliklerin en önemlisi Warden'ın kazanacağı yeni menzilli saldırı olacak. Evet, dibine girdiğinizde sizi tek hamle ile devirebilen Warden artık menzilli saldırısı ile de pençelerinden kaçmanızın önüne geçecek.

Warden'ın yeni saldırısına ben kendi çapımda "sonic boom" adını taktım. Çünkü karakterin yaptığı menzilli saldırı buna bir hayli benziyor. Diyelim Warden'dan kaçmak için hızlıca bir kule örmeye başladınız. Size ulaşamadığını fark eden Warden, göğüs kafesini açarak yüksek sesli bir ses dalgasıyla size saldırıveriyor.

Bu saldırı, geldiği konuma göre oyuncuyu havaya kaldırabiliyor. Yani bu saldırıdan aldığınız hasar yetmezmiş gibi, bir de düşüşten hasar alıyorsunuz. Tabii Warden'ın buna ihtiyacı yok zira sizi bu saldırısıyla da tek hamlede öldürebiliyor.

İşin daha da kötüsü, fiziksel saldırıların aksine sonic boom saldırısının duvarlardan geçebiliyor oluşu. Yani kendinizi bir yere gömseniz bile Warden'dan kaçmanız mümkün olmayacak artık...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum