Modern Warfare, Black Ops 2'den Beri En Çok Oynanan CoD Oyunu Oldu

Büyük başarı

Ekim ayında çıkış yapan ve seriye yeni bir soluk getiren Call of Duty: Modern Warfare, Kasım ayının sonuna gelindiğinde bile 2019'un en çok satan oyunlarından biri olacağının sinyalini vermişti. Activision'un gün içerisinde açıkladığı çarpıcı rakamlar ise durumun bundan da öteye geçtiğine işaret ediyor.

Oyun, ilk 50 gününde yakaladığı satış başarısı ile Black Ops 2'nin ardından çıkan tüm CoD oyunlarının önüne geçmeyi başarmış. Oynanma saatleri, ortalama günlük oyuncu ve saatlik oyuncu sayılarında da seleflerinin önüne geçmeyi başaran 2019 model Modern Warfare, toplamda 1 milyar dolarlık satış rakamına ulaşmış durumda.

Activision satış rakamlarına ek olarak oyuncuların çoklu oyuncu modunda tam 500 milyon saat harcadığını da ifade ediyor. Bu süre zarfında tam 300 milyon adet çoklu oyuncu oyunu da tamamlanmış. Bu da oyunun bir süre daha popülaritesinin zirvesinde kalmaya devam edeceği anlamına geliyor.

Yakın zamanda gelecek güncelleme ile birlikte yeni oyun modları ve tanıdık haritalara kavuşacak Modern Warfare, 2020 yılında da yükselişini sürdürecek gibi görünüyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum