Monster’dan Abra A7 V5.4 17.3 Modeline Bayram İndirimi

Yeni dönem için iyi bir başlangıç

Yerli firma Monster Notebook, okulların açılmasına az bir zaman kala 17.3 inçlik Abra A7 V5.4 modeline bayram indirimi yaptı.

Şık bir tasarıma sahip görüntüsüyle olduğu kadar donanım özellikleriyle de dikkat çeken bu model, bünyesinde barındırdığı 6. Nesil Intel Core i7-6700HQ işlemci, 4GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX950M grafik kartı ve 2133MHz hızında çalışan 8GB bellek ile kullanıcılarına yüksek bir performans vadediyor.

İster en yeni oyunları oynayın, ister yüksek performans isteyen yazılımları çalıştırın bu oyun bilgisayarının 17.3 inç büyüklüğündeki Full HD mat LED ekranı size en keskin görüntüyü sunuyor. Üstelik çoklu ekran desteği sayesinde ikinci bir monitör kullanarak oyunlardan aldığınız keyfi ikiye katlayabilirsiniz.

Performansıyla dikkat çeken bu gaming laptop'ı benzerlerine üstün kılan özellikleri bunlarla sınırlı değil. Biri SSD olmak üzere iki hard disk desteği, 32 GB’a kadar artırılabilir belleği, bilgisayarınızı karanlıkta bile rahatça kullanmanıza imkân tanıyan arka aydınlatmalı klavyesi, dinlediğiniz şeyin içindeymişsiniz gibi hissettiren gelişmiş ses sistemi, uzun süreli yoğun kullanımlarda bile rahat bir kullanım sunan soğutma sistemi gibi pek çok detay Abra A7 V5.4’ü eşsiz bir oyuncu notebook’u yapıyor.

Üstelik tüm bunları şık tasarımlı ince gövdesine sığdıran bu oyuncu notebook'undan tatilde de ayrı kalmak zorunda değilsiniz. Kısa bir süreliğine 3,799 TL yerine 3,299 TL'ye sahip olabileceğiniz bu oyun bilgisayarı hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum