Monster Notebook'tan Mayıs Fırsatları

Yaza canavar gibi girin

Monster Notebook'un Mayıs ayına özel olarak seçtiği farklı modeller, Monster’la tanışmak isteyenler için bir fırsat sunuyor.

7. nesil Intel Core i7-7700HQ işlemcinin ve 4GB GDDR5 belleğe sahip NVIDIA GeForce GTX1050 grafik kartının kullanıldığı modelleri, ihtiyaca göre 8/16GB RAM ve SSD depolama ünitesi ekleyerek özelleştirmek de mümkün.

Ayrıca 1920x1080 piksel çözünürlükte IPS Mat LED ekran, arkadan aydınlatmalı Türkçe Q klavye, USB 3.0 ve USB 3.1 Gen2 (Type C) bağlantı portları, 120Hz Full HD görüntü verebilen HDCP destekli HDMI portu ve 144Hz Full HD görüntü aktarımına izin veren Mini DisplayPort gibi pek çok detay, Monster modellerini ideal oyun bilgisayarı yapıyor.

Monster, performansından memnun kalmadıkları ürünü satıştan sonraki 15 gün içerisinde koşulsuz iade etme şansının ve ömür boyu ücretsiz bakım hizmetinin de dahil olduğu hızlı ve benzersiz satış sonrası desteğiyle kullanıcılarını satıştan sonra yalnız bırakmıyor.

Monster oyun bilgisayarlarına KDV dahil 3699 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak ve tüm modeller hakkında daha fazla bilgi edinmek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum