Mortal Kombat 11'in Kesinleşen Karakterlerine Jade De Katıldı

Biliyorduk ama kesinleşmesi de iyi oldu

Mortal Kombat 11'in 23 Nisan'daki çıkışı yaklaşırken haftalık olarak yeni karakter haberleri almaya da devam edeceğiz. Aslında geçen gün oyundaki tüm karakter kadrosu bir şekilde sızmıştı, kısaltmalar sayesinde oyunda hangi eski karakterlerin yer alacağını öğrenmiştik ama bunların kesinleşmiş biçimde, üstelik oynanış videolarıyla birlikte duyurulması da gayet güzel oluyor.

İlk defa 1993 yılındaki Mortal Kombat 2'de karşımızda çıkan Jade aslında gizli bir karakterdi. 1995 yılındaki Ultimate Mortal Kombat 3'e ise ana karakterlerden biri olarak eklenmişti. Benim de oynamaktan keyif aldığım isimlerden biridir, o yüzden kesinleşmiş olmasına ayrı sevindim diyebilirim. Mortal Kombat X'de görememiş olmak biraz hayalkırıklığı yaratmıştı.

Jade, Mortal Kombat 11 ile geri dönüyor ve kendisi Netherrealm'e hizmet etmek için ölümden diriltilmiş durumda. Jade'in fatality hareketinde de aynı Kabal'da olduğu gibi fırlayan göz falan var, çok iyi olmuş :)

Mortal Kombat 11, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 23 Nisan, Switch için ise mayıs ayında çıkacak. 28 Mart'ta ise Xbox One ve PS4 için kapalı beta düzenlenecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum