Naughty Dog'un Yeni Uncharted Oyunu Yapma Düşüncesi Yok

Buraya kadarmış

PlayStation markasının önemli oyunlarından Uncharted, temelli aramızdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl çıkan, birçok kuruluş ve oyuncu tarafından yılın oyunu ödülüne layık görülen Uncharted 4: A Thief’s End için Naugthy Dog önceden yaptığı açıklamalarda “Nathan Drake’in son macerası” tanımını yapmıştı. Fakat başka bir karakter önderliğinde gelecek Uncharted’a açık kapı bırakılmıştı. Bu kapıdan geçmeye hazırlanan Uncharted: The Lost Legacy DLC’si de duyurulmuştu PlayStation Experience 2016’da.

Naugthy Dog’un başındaki isimlerden Evan Wells, GameInformer’a verdiği yeni röportajda serinin geleceğinden bahsetti. “Naugthy Dog’un The Lost Legacy’den sonra başka bir Uncharted oyunu yapmasına pek ihtimal vermiyorum. Asla asla demem, ama önümüzde The Last of Us Part 2 ve keşfetmek istediğimiz çok fazla şey var. Sihirli bir el yardımıyla iki-üç takımlık bir stüdyoya dönüşebilseydik Uncharted’a devam etmek harika olurdu. Seriyi gerçekten çok seviyoruz, ancak stüdyonun sınırlı kaynağı ve birçok farklı fikri var. Yeni Uncharted olasılığının çok düşük olduğunu söyleyebilirim.”

Bir sürpriz yaşanmazsa Naugty Dog’dan göreceğimiz bir sonraki oyun (DLC'yi saymazsak) The Last of Us Part 2 olacak. Stüdyonun merakla beklenen devam oyunundan sonra nasıl bir yapımla karşımıza çıkacağını görmek için bir süre daha beklememiz gerekecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum