NBA Playgrounds 2'nin İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Abartılı eğlence geri döndü

Saber Interactive'den NBA Playgrounds 2 için ilk oynanış fragmanı geldi. NBA Playgrounds 2 de aynı ilk oyun gibi tamamen eğlence odaklı, ikiye iki sokak basketbolu sunuyor ve bunu yine son derece abartılı ve şirin görseller eşliğinde yapıyor. Bu ikinci oyunda bir çok yeni basket sahası da bulunacak ve hem yerel, hem çevrimiçi çok oyunculu oyun modları ile yine eğlencenin dibine vuracağız.

Oyundaki yeni Playgrounds Championship modunda tek kişilik ve co-op sıralamalar bulunacak ve tüm bunlar dünya çapında dereceli bir lig sistemi biçiminde karşımıza çıkacak. Sezon modunda ise bir takımı alacak ve normal sezon, playoff ve NBA şampiyonluğu için mücadele edeceğimiz tek kişilik bir hikayenin içinde bulacağız kendimizi.

Oyundaki dört kişilik çevrimiçi maçlar, üç sayı yarışması gibi özellikler de mevcut olacak.

Oyunda bu sefer 200'den fazla eski ve yeni NBA yıldızı yer alacak. Bu isimler arasında Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving, LeBron James, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Karl-Anthony Towns, Shaquille O’Neal, Magic Johnson, Dr. J., Allen Iverson ve Larry Bird gibi efsaneler de mevcut.

Aranızda belki bunu hatırlayacak kadar dinozor olanlar vardır, Commodore 64'te One on One isminde harika bir basketbol oyunu vardı ve orada Dr. J ile Larry Bird kapışırdı. Bu iki ismi görmek o yüzden ayrıca hoşuma gitti.

Geliştiren: Saber Interactive

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2018

YORUMLAR
Parolamı Unuttum