Neverwinter Nights Enhanced Edition PC İçin Duyuruldu!

2000'lerin başından bir efsane geri dönüyor.

 Çocukluğumun piksel aşklarından birini de içeren Neverwinter Nights'ın ilk oyunu "Enchanced Edition" olarak geri dönüş yapıyor. Aribeth de Tylmarande ile tekrar dolambaçlı bir hikayeye girişmek için can atıyorum tabii. Üstelik tahmin edebileceğiniz üzere projenin arkasında yer alan ekip Beamdog, yani bu işin ustası olmuş insanlar. Keza bu isimler, aynı zamanda bizi Neverwinter Nights serisiyle tanıştıran isimlerin ta kendisi, en azından bir çoğu ta kendisi diyelim.

Beamdog ekibinin son yıllarda Baldur's Gate, Baldur's Gate 2, Icewind Dale ve Planescape Torment'i elden geçirdiğini de hatırlatayım. Beamdog tarafından yapılan duyuruda "Görselleri geliştirdik ve 4K monitörlerde bile muhteşem gözüküyorlar. Seçilen çözünürlüğe göre kullanıcı arayüzündeki eşyalar da büyüyor veya küçülüyor, tabii ki kaliteden de ödün vermiyorlar. İşlem-sonrası efektleri de daha temiz ve keskin görüntüler almamızı sağlıyor." ifadeleri yer aldı.

Meğer Oyun Fiyatları Olması Gerekenden Düşükmüş
> Altın Joystick 2017 Ödülleri - Kazananlar Listesi

Tabii övdük ettik, ancak bir de kafamdaki soru işaretlerini bu haberimize yansıtayım. Baldur's Gate'in remastered sürümü bir hayli sorunluydu. Haliyle her ne kadar bu işin ustası olsalar da onlar da göze çarpan hatalara imza atabiliyorlar. Üstelik Neverwinter Nights zamana meydan okumayı başarmış, hatta mod desteğiyle bugün bile vanilya bir tecrübeden falzasını sunabiliyor. Hatta oyunun topluluğu kendi genişleme paketlerini bile üretmişti. Umarım Enhanced Edition kısmı lafta kalmaz.

Beamdog'un duyuru fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunu önsipariş ile temin etmek 20 dolar tutuyor ve oyun erken erişime açıldığında herkesten önce oynama hakkına sahip oluyorsunuz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum