NieR: Automata Animesi Gelecek Hafta Yayında

Fragmanı harika görünüyor

NieR: Automata'nın anime uyarlamasının yayın tarihi belli oldu. 2B ve 9S'nin maceralarını izleyeceğimiz anime 7 Ocak 2023 tarihinde yayımlanacak! Animenin zaten Ocak ayı içerisinde başlayacağını biliyorduk ama ayın ilk haftasında yayımlanacağını öğrenmek güzel bir sürpriz oldu.

Yayın tarihinin duyurulmasıyla birlikte bir de fragman yayınlandı ki gerek görselleri, gerek müzikleriyle on numara bir işin bizi beklediğinin en sağlam işareti de bu zaten. Acaba oyunun hangi sonunu konu alacak, onu da izleyince göreceğiz bakalım. Yoko Taro herhalde animeye özel bir son hazırlamıştır. Zaten animenin ismindeki Ver1.1a takısını da "NieR: Automata bizim oyun olması için yarattığımız bir hikayeydi, bunu bire bir kopyalamak anime için ilginç bir hikaye olmaz. O yüzden işleri biraz değiştirdik" demişti.

NieR: Automata Ver1.1a animesi tüm dünyada Crunchyroll üzerinden yayımlanacak, bazı ülkelerde ise Hulu ve Amazon Prime kataloğuna da eklenecek. Bakalım Türkiye'de Amazon mu yayınlayacak, onu da yakında öğreniriz herhalde. Aniplex dizinin "160 ülke ve bölgede yayımlanacağını" söylüyor, aralarında bizim ülkemiz de vardır umarım.

YORUMLAR
Atlas Estrella
28 Aralık 2022 12:27

Sanmıyorum, genelde bizim ülkemiz böyle durumlarda "atlanır".

Decypher
Atlas Estrella
28 Aralık 2022 17:49

Atlanırsa biz de indiriveririz, ama umarım abonesi olduğumuz servislerden birinden keyifle izleme imkanımız olur :)


Parolamı Unuttum