Nier: Automata Satış Rakamlarıyla Square Enix'i Mutlu Etmeye Devam Ediyor

Microsoft Scalebound'u iptal ettiği için pişmandır herhalde.

 Square Enix'in dağıtımcılığını yaptığı Nier: Automata toplam satışta 1,5 milyona ulaştı. Satışlarda sadece üç ay önce 1 milyonu geçen oyun, bu sürede 500 bin kopya daha satış yaptı. Farklı bölgelerde ve platformlarda farklı tarihlerde çıkış yapan oyun büyük beğeni topladı. 

Aksiyon rol yapma türünde olan oyunda, insanlığı korumakla yükümlü 2B isimli bir savaş androidinin hikayesini oynuyoruz. Oyun boyunca diğer bir android olan 9S de hem bize destek oluyor, hem de hikayenin derinleşmesinde büyük katkı yapıyor. Açıkçası Nier: Automata beni hiç beklemediğim bir yerden vurmuştu. Özellikle oyunun derinleşen hikayesi ve harika dövüş sistemi oyunu tekrar oynamanızı sağlıyor.

> Nier: Automata'nın Popüler Mod Yapımcısı Korsan Oyuncuları Kızdırdı

Bununla birlikte Platinum Games'in üzerinde çalıştığı ve Microsoft platformları için geliştirdiği Scalebound için de üzülmeme sebep olmuştu. Nier: Automata'yı oynadıktan sonra Scalebound'un iptal edilmiş olması daha da üzücü oldu benim adıma. 

> Platinum Games: Bize Kalsa Tüm Oyunlarımızı PC'ye Uyarlarız

Platinum Games tarafından geliştirilen Nier: Automata, Japonya'da PlayStation 4 için 23 Şubat'ta, Kuzey Amerika'da 7 Mart'ta, Avrupa'da ise 10 Mart'ta çıkış yapmıştı. Oyunun PC sürümü ise tüm dünyada aynı anda 17 Mart'ta satışa sunuldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum