Nintendo Switch’e VR Gözlüğü Geliyor

Patentler alındı

Nintendo’nun yeni duyurulan konsolu Switch’i geçen aylarda sizlerle paylaşmıştık. Nintendo’nun Amerika Patent Uygulaması’na yaptığı başvuru metni, internet üzerinden yeni paylaşıldı. Olası kullanımları ve Switch’in tüm ayrıntılarını görebileceğimiz patent başvurusunda, olası sanal gerçeklik gözlüğü ile ilgili bir bölüm de var.

İlgili bölümde cihaz için tasarlanmış sanal gerçeklik gözlüğünün prototip görselini görmek mümkün. Aşağıdaki görselden de görebileceğiniz şekilde Switch, Google Daydream ve Samsung Gear VR’da olduğu gibi gözlüğün içerisine girecek. Gözlük hakkında konuşulanlar ise yüksek performanslı bir sanal gerçeklik gözlüğü olduğunu şeklinde. Sanal gerçekliğin yanı sıra arttırılmış gerçeklik(AR) de destekleyeceği konuşulan diğer konular arasında.

switchvr-001

Hem konsol, hem el konsolu hem de VR cihazı olacak olan Nintendo Switch, çıktığında çok rağbet görecek gibi duruyor. Switch ve VR gözlüğü ile ilgili gelecek olan yeni haberleri 12 Ocak’ta Tokyo’da düzenlenecek olan Nintendo Switch tanıtım organizasyonundan takip edebilirsiniz. Biz de takip edip, son gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum