Post-Apokaliptik Bir Nükleer Makale
Devamını okuTeam Ninja'nın Yaratıcı Yönetmeni Tom Lee, blog yazısında hayranlardan gelen güzel yorumlardan gurur duyduğunu ve oyuna içerik eklemek için çok çalıştıklarını söyledi. Bununla birlikte İkinci DLC haberini de verdi. PlayStation'a özel olan Nioh'un ikinci DLC'si Defiant Honor, 25 Temmuz'da piyasaya çıkacak.
Defiant Honor DLC'si oyuncuları Sengoku döneminin en büyük ve en zorlu kalesi olan Osaka'ya götürecek. Tom Lee'nin bloğunda yazdığı DLC açıklaması ise şöyle;
''Tokugawa ve Toyotomi klanlarının arası gerilirken Toyotomi klanından Sanada Yukimura, kalenin eteklerinde Tokugawa'nın saldırılarına karşı Sanada Maru kalesini inşa eder ve orduyu savaş için hazırlar. Kalenin desteklenmesiyle Tokugawa'nın güçleri kanlı ve zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya kalacak. Tüm bu kaosun ortasında Tokugawa'nın yanında Date Masamune eşliğinde dövüşen kahramanımız William, Maria'nın peşine takılarak Sanada Mura'ya doğru ilerliyor. Osaka kış boyunca vahşi savaşa hazır. Toparlanın ve vahşi bir kış mücadelesine katılın!''
Defiant Honor'daki kanlı savaşa cephaneniz olmadan giremezsiniz. Bu nedenle DLC, yeni ölümcül bir silah olan Tonfa'yı, yeni zırhı, sihirli öğeleri ve koruyucu ruhları oyunculara verecek. Yokai ve düşmanları da yanında olmazsa olmaz.
Tüm bunlarla beraber oyuna yeni zorluk seviyeleri ve kupalar da eklenecek. Sanada Yukimura gibi ''tüm Japonya'nın harika savaşçıları'' olarak anılan karakterler de dahil olacak. Tüm bu heyecan verici yeniliklerin yanında oyuna yeni aşamalar ve birçok alt görev de gelecek. Dolayısıyla kazanacak birçok savaş var. Silahlarınızı hazırlayın!
Tom Lee yazısında DLC'nin içerisinde bir sürü şeyin olduğunu söylüyor. Siz nelerin geleceğini merak ederken 25 Temmuz'a kadar savaşmaya devam edin.
Son olarak Dark Souls serisi, Demon's Souls ya da Bloodborne oynayanlar bu oyuna hayran kalacaktır. Bir göz atmalarında fayda var.
















