Norman Reedus, Ghost Rider veya Silver Surfer'ı Canlandırmak İstiyor

Bal gibi olur

The Walking Dead dizisinin başrol oyuncularından Norman Reedus da 'keşke şu rolü oynasam' diyenler kervanına katıldı ve Silver Surfer veya Ghost Rider'ın MCU versiyonlarında rol almayı çok istediğini belirtti. Reedus'un sevilen bir oyuncu olduğunu belirtmeye gerek yok, hatta çoğu kişi için Walking Dead'da Rick'ten bile daha popüler bir karakter. Zaten Andrew Lincoln diziden ayrıldığında ana başrol olarak kendisini izleme şansımız da var ama o başka bir hikaye. Biz şimdi haberimize dönelim :)

Walker Stalker Con'un "Norman ve Jeffrey'le Bir Gece" programına katılan Reedus (Jeffrey dedikleri de yine TWD'de Negan'ı canlandıran Jeffrey Dean Morgan) hangi çizgi roman karakterini canlandırmak istediği sorusuna düşünmeden "Ghost Rider çok keyifli olurdu, Silver Surfer da öyle" cevabını vermiş.

Brian K. Vaughan'ın yeni bir Silver Surfer filminin senaryosu üzerinde çalıştığını biliyoruz ama Disney Fox'u satın aldıktan sonra o proje rafa kalktı mı henüz belli değil. Eğer proje hala geçerliliğini koruyorsa Reedus'un da bu istekliliği karşısında başrol oyuncusu için pek de düşünmelerine gerek kalmayabilir. Ghost Rider'a gelecek olursak AMC'de yayınlanan belgesel serisi Ride with Normal Reedus'ta kendisi zaten motoruyla dünyayı geziyor, ayrıca The Walking Dead'de de onu motoruyla tanımıştık. Dolayısıyla bu rol için de son derece uygun olacağını söylemek mümkün. Ghost Rider'ı beyazperdede daha önce Nicholas Cage canlandırmıştı.

Bu arada bilmeyenler için hatırlatayım, Reedus daha önce bir Marvel filminde rol almıştı, kendisini del Toro'nun Blade II filmindeki Scud rolünde izlemiştik.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum