Nostalji Zamanı! Power Rangers'ın Yeni Oyunu Geliyor

Go Go Power Rangers!

90'larda çocuk olanlar için Power Rangers dendiğinde akan sular durur. Çocukluğumuzun en önemli olaylarından biri olan Power Rangers 22 senedir yeni sezonlarla devam etse de ilkinin yeri her zaman farklı olmuştur.

Her sene bir sürü Power Rangers oyunu çıkar fakat bunlar genelde güncel olan seriyi izleyen küçük çocuklar içindir. Bandai Namco bu sefer tamamen 90'lar çocuklarını düşünerek bir oyun hazırlamış. Dizinin ilk 3 sezonunu içerecek oyunun bölümleri dizinin bölümleri ile paralel gidecek. Klasik bir beat'em up yani mahalle dilinde "abi ilerlemeli adam dövmece oyunu, Haggar gibi" olarak bilinen tarz ve 4 kişiye kadar destekliyor. Dizinin her bölümü bir seviye olacak. Beş kişi olarak başladığımız maceramızda Yeşil Ranger Tommy'yi de ekibe alarak devam edeceğiz. Daha sonra Tommy Beyaz Ranger olacak. İkinci sezon itibari ile de Jason, Trini ve Zack yerlerini Rocky, Adam ve Aisha'ya bırakacak.

Eğer hiç Mighty Morphin Power Rangers izlemediyseniz ne dediğim hakkında bir fikrinizin olmaması çok normal. Ama eminim benim jenerasyonumdan biri şu an kikirdeyerek okuyordur bu haberi. Dediğim gibi, nostalji ön planda bu oyunda. Müzikler ve seslendirmeler diziden birebir alınmış. Rita'nın kulak tırmalayan bağırmaları, Jason'ın güçlü lider sesi ve Tommy'nın hiyaaaa efektleri ile oynayacağız.

Oyun 2017 yılının Ocak ayında PS4, Xbox ve Steam'e çıkacak. "It's Morphin Time" diye bağıra bağıra oynarız artık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum