Nvidia, Vampyr ve Jurassic World Evolution İçin Yeni Sürücü Yayınladı

Kanını daha iyi emebilmek için

Nvidia 5 Haziran'da çıkan Vampyr ve 12 Haziran'da çıkacak Jurassic World Evolution için optimize yeni sürücü yayınladı. Bazı kullanıcıların Vampyr'de performans sorunları yaşadığını (bazı oyuncular da yağ gibi akıyor diyor) biliyoruz ve bu optimize sürücü Vampyr'in performans sorunlarında iyileşme sağlayacaktır.

Vampyr ve Jurassic Word Evolution dışında yeni sürücü ile düzeltilmiş iki adet bug daha var. SLI modunda oyunda HDR açıksa ve Windows'un HDR ayarı kapalıysa bir de düşük çözünürlükte kullanıyorsak Hitman Pro'da kapanma sorunları yaşanıyormuş. Call of Duty: WWII'de ise oyun esnasında, surround açıkken, merkez surround göstergesi boş kalıyormuş. Bu iki sorunu da düzeltmişler ve daha üzerinde çalıştıkları bir çok sorunu not düşmüşler. Tam ekranda HDR olmayan bir video izlerken eğer HDR ayarı açıksa görüntüde çeşitli bozulmalar olabiliyormuş. Nvidia ise şimdilik çözüm olarak Windows'un HDR ayarlarını kapamanızı tavsiye ediyor.

Yeni sürücüyü GeForce Experience aracılığıyla (tavsiye edilir, halihazırda kullanmıyorsanız GeForce Experience kurmalısınız) veya direkt Nvidia'nın sitesinden indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum