Old School Runescape Ekim Ayında Mobil Cihazlarla Buluşacak

İşte bunlar hep eski kafa

Old School Runescape'in 260 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandığını ve dünyanın en büyük ve en popüler MMORPG'lerinden biri olduğunu biliyor muydunuz? Elbette biliyordunuz, neden sorduysam. İşte bu popüler oyun Ekim ayında mobil cihazlara gelerek oyuncu sayısını arttırmayı planlıyor. Üstelik oyunu mobil cihazlardan oynayan oyuncular, PC'de oynayan oyuncularla bir arada oynayabilecekler, yani oyunun tam çapraz platform desteği de var.

Oyunun geliştiricisi Jagex "evde PC'de oynarken dışarı çıkmanız gerektiğinde mobil cihazlarınız sayesinde kaldığınız yerden devam edebileceksiniz" diyor. Oyunun mobil versiyonu aslında bazı ülkelerde beta testindeydi ama şimdi tüm dünyada 30 Ekim'de herkese açık olarak sunulacak. Eğer şans eseri oyunun beta versiyonuna sahipseniz çıkış tarihine kadar oynamaya devam edebilecek ve oradan tam versiyona geçiş yapabileceksiniz. Aksi halde oyunun Google Play Store ve iOS App Store'da yayınlanmasını beklemeniz gerekecek.

Old School Runescape'in mağaza sayfaları aslında şu an açık durumda ama oyunu indiremiyor, yalnızca ön kayıt yaptırabiliyorsunuz. Oyunun Android sayfasına buradan, iOS sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Old School Runescape, Jagex tarafından geliştirilip yayınlanan bir sandbox MMORPG. İsmindeki Old School eki belki dikkatinizi çekmiştir, bunun sebebi oyunun 2007 Ağustos ayındaki RuneScape oyununu bire bir kopyası olması. OSRS bu kopyayı almış ve motorunu geliştirmiş, yeni içerikler eklemiş ve yamalarla desteklemeye başlamış. Oyunun şöyle de güzel bir 'topluluk' özelliği bulunuyor: yapılması planlanan oynanış değişiklikleri önce oyunculara soruluyor ve ancak oyuncuların dörtte üçü bu değişikliklere olumlu yaklaşırsa kabul edilip oyuna ekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum