Outlast 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Korkunç bir bahar bizi bekliyor

Bu yılın en çok beklenen FPS-korku oyunu Outlast 2'nin çıkış tarihi belli oldu. Red Barrels'ın geliştirdiği ve Warner Bros.'un yayıncılığını üstleneceği oyunun çıkış tarihi 25 Nisan.

Konusundan bahsedecek olursak, Blake Langermann adlı bir araştırmacı-gazeteciyi yönetiyoruz. Eşimiz Lynn ile beraber hamile bir kadının cinayetini aydınlatmak için yola çıkıyor, ancak geçirdiğimiz bir helikopter kazası sonucu Arizona Çölü’ne düşüyoruz. Ne pahasına olursa olsun eşimizi bulmamız gerekiyor. Gece görüş kameramızla türlü korkunçluklara ve manyaklıklara tanıklık edecek, yeri geldiğinde kaçıp saklanmamız gerekecek. 

İlk Outlast'i oynamamış olan konsol oyuncuları için Red Barrels'ın iyi bir haberi var. OutlastWhistleblower DLCsi ve Outlast 2, Outlast Trinity paketiyle PS4 ve Xbox One oyuncularına sunulacak. Ayrıca oyunun müziklerini hazırlayan Samuel Laflamme, mısır tarlası kovalamacasında çalacak parçayı ve ana menü temasını oyunculara dinletmek istiyor. Mümkünse karanlıkta, kulaklıkla dinleyin. 

Yazarlarımızdan Ömer Akdağ ve Emre Karaoğlu'nun Outlast 2'nin demosuna yaptıkları ilk bakışı da aşağıdan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum