Overkill'in Walking Dead'inden Yeni Bir Karakter Fragmanı Daha: Grant

Yaşlı kurt Grant

Overkill'in Robert Kirkman'ın romanındaki evrenden esinlenerek geliştirdiği The Walking Dead için yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Aidan ve Maya'nın ardından oyunda oynanabilir olacak olan üçüncü karakter Granti'i tanıyoruz. Grant ekipteki en yaşlı kişi olmasıyla dikkat çekiyor.

Fragmanda Grant'i yağmur altında bir otobanda yürürken görüyoruz. Bulduğu bir arabaya biniyor ve orada gördüğü bir fotoğraf üzerine torunu hakkında konuşmaya başlıyor. Konuştuğu kişi ise arabada sıkışıp kalmış bir zombi :) Her ne kadar bu bir oynanış videosu olmasa da oyunun en azından sinematik yönünün son derece güçlü olduğunu söyleyebilirim, zombi tasarımı, ince detaylar falan hep çok güzel olmuş.

> Overkill's The Walking Dead Yeni Videosuyla Çevre Tasarımını Gösteriyor

Fragmandan gördüğümüz kadarıyla Grant bir keskin nişan tüfeğine sahip. Oyundaki tüm karakterlerin birbirinden farklı yeteneklere sahip olacağını biliyoruz. Aidan aynı Negan gibi çivili bir beyzbol sopası taşıyordu, yani kendisinin yakın mesafede savaşacağını tahmin etmek güç değil. Maya'nın da medikal geçmişini düşününce onun da destek karakterlerinden biri olduğunu düşünüyoruz. Grant de ekibimizin uzaktan zombi avlayıcısı olacak gibi duruyor.

Overkill'in The Walking Dead oyunu, Washington DC civarında geçecek ve dört kişilik co-op FPS deneyimi sunacak.

Grant'ın fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz, onun da altında yayınlanan ilk iki karakter fragmanının linklerini bulacaksınız:

> Aidan Fragmanı

> Maya Fragmanı

Geliştiren: Overkill Software

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Çıkış Tarihi: 2018

YORUMLAR
Parolamı Unuttum