Overwatch 2 Sunucularının Sorunları Bitmiyor

24 saat geçti, sıralara çözüm bulunamadı

Overwatch 2 sunucuları sorunlar ile boğuşmaya devam ediyor. İlk 24 saatinde pek de iyi bir sınav veremeyen OW2, sunucu sıralarıyla oyuncuları bekletmeyi sürdürüyor. Blizzard konu hakkındaki çalışmalarını sürdürdüğünü söylese de henüz bir gelişme gözlemlenmedi.

Satırları yazdığım esnada oyuna giriş yapabilmek görece daha kolay. Fakat dün akşam saatlerinde sıraların 10.000 kişiye kadar uzadığını gördüm. Bununla birlikte bu sıralara rağmen oyuna 5-10 dakika içerisinde girebiliyorsunuz. İlk günün yavaşlığı geride kalmış olsa da, sıralar hala bitmiş değil.

Yine de asıl sorun, sunucu problemleri. Oyunun dün gece itibariyle hala oyuncuları sunucudan atmayı sürdürdüğünü belirtelim. Hatta pek çok oyuncu hala "Unexpected Server Error" bildirimi ile karşılaşmaya devam ediyor. Sorunlar çözüldükçe Blizzard, "Bilinen Sorunlar" başlıklı yazısını güncelleyecek. 

YORUMLAR
yrgn
6 Ekim 2022 17:20

Sıralar sorunların en küçüğü, kıyafetlerini para birimini kaybedenlerden tutun arkadaşların ile oyun girememek gibi sonsuz sorun var. Bug report forumu ağzına kadar dolmuş durumda.

Parolamı Unuttum