Overwatch Bu Hafta Sonu İçin Ücretsiz

Hatta Türkiye için pazartesi sabah saat 10'a kadar.

 Blizzard'ın son yıllardaki en büyük yapımlarından biri olan Overwatch bir kez daha hafta sonu boyunca oynaması ücretsiz oldu. Hatta Türkiye saatiyle pazartesi günü sabah saat 10'a kadar diyelim, yani hafta sonunu birazcık da olsa aşabileceğiz.

Overwatch bu süre boyunca çıkış yaptığı üç platformda da (PC, PS4 ve Xbox One) ücretsiz olacak. Oyunu bu süreçte oynayıp daha sonra satın alırsanız da elde ettiğiniz başarımlar ve eşyalar sizde kalıyor. Ücretsiz sürümde Quick Play, Custom Games ve Overwatch Arcade modları da açık olacak. Tüm kahramanları da kullanabileceksiniz. Tabii ki PC oyuncuları için Battle.net hesabı olmak zorunda. Battle.net üyeliği açmak da ücretsiz olduğu için çok da endişe edecek bir şey yok tabii.

Daha önce sadece bir saat kadar Overwatch oynadığım için yumulun, koşun, kaçırmayın gibi şeyler diyemiyorum sevgili Oyungezerler. Bununla birlikte bir oyunun bu kadar çok seveni varsa bir sürü şeyi doğru yapıyor olmalı. Keza ben de oynadığım bir saatlik sürede oyundan memnun kalmıştım, ancak birlikte oynayacak bir arkadaş grubu bulamadığım için devam etmedim. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum