Overwatch'un ''Güzel Günleri Anma'' Etkinliği Başladı

En azından biz öyle düşünüyoruz...

Overwatch'un bir süreliğine oyun dünyasının gidişatını değiştirdiğini söylemek yanlış olmaz. Yeni oyunu ufukta görünmeye başlayan oyun son yıllarda bu ivmesini kaybetmiş durumda. Fakat Blizzard, Anniversary Remix isimli yeni etkinliği ile oyuncuları o güzel ve güneşli günlere götürmek istiyor.

5 Nisan'da başlayacak Anniversary Remix Vol. 1, aynı zamanda iki oyunu birbirine bağlama görevini de üstlenecek. Witch Mercy, Oni Genji, Black Cat D.Va, Cultist Zenyatta, Nevermore Reaper ve Blackhardt Reinhardt gibi nostaljik kozmetikler de kısa süreliğine satın alınabilir olacak.

Buna ek olarak bu dönemde sadece etkinlikler sayesinde erişebildiğiniz özel kostümler de geri dönüyor.

Yeni etkinlik ile birlikte Rocket League benzeri Lucio Ball, Mei's Snowball Challenge ve Archives gibi çok sevilen özel modlar da erişime açılıyor. Blizzard'ın açıklamasına göre bu modlar her hafta rotasyona girerek değişecek.

Anniversary Remix Vol. 1, 26 Nisan'a kadar bizimle kalacak. Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi Blizzard bu etkinlikleri iki oyunu birbirine bağlamak için tasarlamış. Yani Ağustos ayına kadar benzer etkinlikten 2 adet daha göreceğiz. Bu etkinlikler geleneksel Anniversary ve Summer Games gibi etkinliklerin yerini alacak.

YORUMLAR
yrgn
1 Nisan 2022 18:40

Rakiplerinin tozunu yuttu, ow 2 değil 3 gelse ilk ve ow league zamanlarını yakalayamayacağı net. 

Parolamı Unuttum