Oyun Dinozorları Hatırlar - Project IGI: We're Going In Geliştirilme Aşamasında!

Bayağı da eski bir oyun aslında.

 Eidos Interactive'in 2000 yılında çıkardığı taktiksel FPS oyunu Project IGI: I'm Going In, döneminin öne çıkan oyunlarından biriydi. 14 bölümden oluşan Project IGI, aslında harika bir oyun değildi ancak o zamanlar için muhteşem grafiklere ve sizi oyunun içine çeken bir ses tasarımına sahipti.

Innerloop Studios tarafından geliştirilen oyun, ilk çıktığında internet kafe sahibimiz projeksiyon cihazı almış ve oyunu herkesin izleyebileceği şekilde oynamıştı. Büyük bir kalabalık halinde operasyondan operasyona koşuşu dün gibi aklımda. Bununla birlikte oyundaki yapay zeka kendi dönemi için bile oldukça kötüydü. Zaten az olan bölüm sayısıyla yapay zekanın zaafları birleşince oyun kısa sürede bitiyordu. Yine de pek çok kullanıcının ağzında güzel bir tat bırakmış ve pek çok video oyununa yol gösteren bir yapım olmuştu.

> Haziran 2017'de Çıkacak Oyunlar

Norveç merkezli bir oyun sitesi olan PressFire'a göre yeni bir Project IGI oyunu yoldaymış ve bu yeni oyunun adı da Project IGI: We're Going In olacak. Serinin yeni ve en modern oyunu gerekli bütçeyi Norveç Film Enstitüsü'nün desteğiyle buldu. Yine Norveç merkezli bir oyun şirketi olan Artplant tarafından geliştirilecek olan We're Going In'in ne zaman çıkacağı ise belirsiz.

Artplant'in patronu Jack K. Wulff, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada projeye başladıklarını ve oyunun adını doğruladı. Oyunun adının We're Going In'e dönüştürülmüş olması ise hikaye modunu co-op oynayabileceğimiz anlamına geliyor olabilir. Tabii ki bu sadece bir tahmin. 

Project IGI: We're Going In'in hangi platformlarda çıkacağını bilmiyoruz, ancak bu platformlar arasında PC'nin yer alacağı kesin diyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum