Oyunları Yakın Gelecekte Bu Grafiklerle Oynayacağız!

Gün gelecek CGI videolarıyla oynayacağız

Yıllar önce bilgisayarlar oda boyutunda yer kaplıyorlardı. Şimdi ise bir laptopu açıp bir oyun videosunu gerçek diye anne babanıza yutturabiliyorsunuz. Teknolojinin gelişmesi herkese yarıyor. Örneğin, biz oyuncular inanılmaz dünyalarda tarifi mümkün olmayan tecrübeler yaşayabiliyoruz.

Oyunlar söz konusu olduğunda elbette grafik her şey değildir. Yine de bizi ekran başına hapseden bir oyunun atmosferinde grafiklerin etkisi küçümsenemez. Son yıllarda duyurulan oyunların grafikleri inanılmaz bir gelişim gösterdi. Etkileyici sanal manzaralara, sivilcesine ve siyah noktasına kadar detaylı suratlara, yakıcı Güneş ışınlarına ve bakabiliyoruz. Bunu sadece Unreal 4 gibi oyun motorlarına ve Blender gibi grafik yazılımlarına değil, onları kullanan yetenekli azimli geliştiricilere de borçluyuz. 

yakin-gelecek-grafik-galerri

Bu yeni galerimizde sizlere grafik yazılımları ve oyun motorlarıyla hazırlanan bir takım çalışmalar göstereceğiz. Ekran kartını yenilemeyi ya da yeni konsol almayı düşünmezseniz gördüklerinizden etkileneceğinize eminiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum