Oyungezer Online Yenileniyor - Betaya Davetlisiniz!

Oyungezer Online yeni yüzüyle karşınızda

Artık Disqus hesaplarınız birbirine karışmayacak… dermişim. Hayır, bundan fazlasını yaptık, Oyungezer Online’ı bir yıldan uzun bir süre önce tertemiz bir başlangıç yapmak üzere karşımıza aldık, konuştuk, tartıştık, kafa patlattık, burun kanattık… Yani yeni bir OGZ Online tasarladık. Birazdan linkini vereceğim ama öncesinde birkaç hatırlatma:

- Site şu an beta aşamasında, tam sürüm için bir iki haftamız daha var. Dolayısıyla girdiğinizde bir şeylerin çatlayıp patladığını, çalışmayan linkler, eksik sayfalar olduğunu görebilirsiniz. Bunların bir kısmı halihazırdaki sitenin yeni siteye tümüyle taşınmamış olmasından kaynaklanıyor. Bazıları da henüz fark etmediklerimiz :)

- Sitenin geliştirme aşamasını fazlara ayırdık. Birazdan bakacağınız hali, ilk faz için olmazsa olmaz dediğimiz özellikleri içeriyor ancak geliştirmesi devam eden iki fazımız daha var. Onlar da geldiğinde OGZ Online’ın tümüyle kendine özgü, eşi benzeri pek olmayan (“pek” diyorum ama kastettiğim “hiç”) karakteriyle tanışacağız hep birlikte. Şu an bunlardan bahsetmek için erken ama minicik bir ipucu: On yıldır yayın hayatına devam eden biricik dergimiz Oyungezer’den aldık ilhamımızı.

- Forumlar betada yok, son sürümde de şimdikinden farklı olacak. Ancak dileğimiz, sizlerle ürettiğimiz her içeriğin altında yer alan yorumlarda buluşmak. Son sürümde pano sistemine geçiyoruz ve her oyunun kendi tartışma alanı forumda değil, o oyunla ilgili üretilmiş içeriklerle birlikte geliyor. Anlatması karışık benim için ama güzel olacak.

- Son olarak betanın geçici olarak açık kalacağını ve paylaşmak istediğiniz tüm fikirleri bu habere yorum olarak eklemenizi rica ediyoruz.

Bir “son olarak” daha: OGZ Online’ın yapımında çalışan, parlak fikirleriyle bizi besleyen, gününü gecesine katan tüm geliştirici arkadaşlarıma, editörlerimize, yazarlarımıza ve bize yeni bir OGZ Online yapma şevkini veren siz takipçilerimize teşekkür borçluyuz. Sizler sitenin tüm kırık dökük yanlarına rağmen bizlerle olmaya devam etmeseydiniz yenisi için bu kadar heyecanlanamazdık. Dilerim siz de beklediğinize değdiğini düşünürsünüz şuraya tıklayınca:

//beta.oyungezer.com.tr/

YORUMLAR
Parolamı Unuttum