Persona 5 Oyunlarının Toplam Satışları 10 Milyonu Aştı

Başlı başına bir seri haline gelmiş durumda

Persona 5 çıkalı yıllar oluyor, ama onunla yolculuğumuz o ilk noktada kalmadı elbette. Sonrasında orijinal oyunu genişleten Persona 5 Royal geldi. Dans severler için Persona 5: Dancing in Starlight geldi sonra, onu Persona 5 Strikers takip etti. Son olarak da Persona 5 Tactica ile buluştuk.

> Persona 5 Tactica - İnceleme

Persona 5 başlı başına bir seri haline gelmiş gibi görünüyor, ne dersiniz? Atlus da bu fikri paylaşıyor ve artık Persona 5 serisinden bahsediyor.

Atlus tarafından yapılan paylaşımda, Persona 5 serisinin dünya genelinde 10 milyon satışı geride bıraktığı açıklanıyor. Bu önemli eşiğin aşılmasını kutlamak için Shigenori Soejima tarafından bir illüstrasyon da tasarlanmış.

Bu verinin, Atlus’u sevindiren bir istatistik olduğuna şüphe yok. Peki sıradaki oyun için bekleyişimiz ne kadar daha sürecek sizce?

 

YORUMLAR
Stardust
19 Aralık 2023 22:33

Persona serisinden oynadığım ilk oyundu ve kesinlikle unutamayacağım bir deneyim sundu. Hikaye, müzik, sanat tasarımı muhteşemdi. Persona 5'i oynadıktan sonra serinin eski oyunlarını alan da bir çok kişi olmuştur (ben dahil :)

Parolamı Unuttum