Peter Molyneux'un Godus ve Godus Wars Oyunları Steam'den Kaldırılıyor

Böyle bir oyun vardı, değil mi?

Lionhead Studios'un ünlü ismi Peter Molyneux tarafından kurulan 22cans, Godus ve Godus Wars'un Steam'den kaldırılacağını duyurdu.

Molyneux bunun sebebinin Amazon Web Services üzerinde yapılan teknik değişiklikler olduğunu söylüyor, bu değişikliğin 22cans'in yeni kullanıcılara gerekli oyun dosyalarını sunma kabiliyetini etkilediğini söylüyor.

Oyunların ne zaman kaldırılacağı açıklanmadı ama oyunlara sahip olan kullanıcılar herhangi bir sorun yaşamadan oynamaya devam edebilecekler.

Oyunların Steam sayfasında yedi yıldan beri atılan ilk haber mesajında geliştirici ekip şöyle söylemiş:

"22cans olarak oyunlarımız Godus ve Godus Wars'a dair önemli haberler paylaşmak istiyoruz. Maalesef Amazon Web Services'a gelecek olan teknik değişiklikler yeni kullanıcılara gerekli oyun dosyalarını sunma kabiliyetimizi etkilediğinden dolayı bu oyunları Steam mağazasından çekmek durmunundayız. Mevcut oyuncularımız oyunları herhangi bir kesinti olmaksızın oynamaya devam edebilecekler. Geçtiğimiz on yıl içinde bize gösterdikleri inanılmaz destekten dolayı oyuncularımıza çok teşekkür ediyoruz."

Bu açıklamanın ardından Godus ve Godus Wars'un oyuncu sayılarına baktım. Godus'un son 24 saatte maksimum oyuncu sayısı 18 olmuş, genelde 4-5 kişi oynuyor oluyor. Godus Wars'un maksimum oyuncu sayısı ise 3'müş. Yani kesinti olmaması çok da fazla kişiye yaramayacak anlamına geliyor bu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum