Phasmophobia'nın Konsollara Geliş Tarihi Belli Oldu

Sonunda!

Son dönemlerin en popüler korku oyunlarından biri olan Phasmophobia'nın tadını sadece PC oyuncuları çıkarabiliyor. Bir süredir piyasada olan oyun, sonunda sürpriz bir güncellemeye kavuşarak konsol portlarına merhaba diyecek. Geliştirici Kinetic Games, müjdeyi verdi.

Kinetic Games'in açıklamasına göre "konsol erken erişim" süreci, Ağustos ayında başlıyor. Phasmophobia, Xbox Series X/S ve Playstation 5 üzerinde çıkış yapacak. Oyun, PC üzerindeki VR yeteneklerini konsollara da taşımayı hedefliyor. Bu nedenle PS5 portunda PSVR2 desteği de bulunacak.

Co-op olarak oynayabileceğiniz Phasmophobia'da amacınız, farklı doğaüstü varlıkları yakalamak. Özellikle arkadaşlarınızla oynadığınzda keyif seviyesinin tavana vurduğu oyun, Steam üzerinden 139 TL'ye satın alınabiliyor. Oyunun, konsol güncellemesi ile birlikte yeni içeriklere kavuşacağını da belirtelim.

YORUMLAR
Atlas Estrella
19 Haziran 2023 15:36

"Oley be! İşte uzun süredir beklediğim haber!" desem de inanmayın çünkü uzun süredir beklediğim haber bu değil. Uzun süredir beklediğim haber Bloodborne 2'nin ne zaman çıkacağıydı :)

Parolamı Unuttum