PlayerUnknown's Battlegrounds'a Tekrar İzleme Modu Geliyor!

Gelecek ayların planlaması çoktan yapılmış ve uygulamaya konulmuş bile.

 Erken erişim oyunlarının parayı toplayıp kaçtığı veya inanılmaz ağır geliştiği şu dönemde PlayerUnknown's Battlegrounds bir ilaç gibi geldi açıkçası. Erken erişime açılalı iki aydan biraz daha fazla olan açık dünya hayatta kalma oyunu, sürekli olarak geliştiriliyor.

Oyunun geliştirme ekibinin lideri PlayerUnknown (Brendan Greene) gelecek dört-beş ayın planlamasını yaptıklarını ve bunun üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Game Informer'a konuşan oyun geliştiricisi pek çok güzel haberi oyunseverlerle paylaştı. Geliştirici kadrosunu genişlettiklerini söyleyen Greene, en kısa sürede 2D ve 3D tekrar modunu oyuna ekleyeceklerini söyledi. Ekibe yeni katılan geliştiricilerin bu konu üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Greene, aynı zamanda pek çok yeni özellikten de bahsetti.

> PUBG - Yeni Yama Notları

2D tekrar özelliği oyun haritasındaki hareketleri ve aksiyonları temel alacak. 3D tekrar modunda ise tahmin edebileceğiniz gibi zamanı yavaşlatmadan tutun da sinematik kamera açılarına kadar pek çok seçenek olacak. Böylece içerik üreticileri (Twitch yayıncıları ve Youtuberlar) daha kaliteli videolar sunabilecek. Aynı şekilde oyuncular da çok daha kaliteli videolar çıkarabilecekler. 

Buna ek olarak oyuna bir senaryo modu, Battlegrounds'un arkasındaki hikaye ve yeni haritalar üzerinde de çalışıyorlar. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum