PlayerUnknown's Battlegrounds Steam'in Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı!

PUBG aşılması güç rekorlara imz atıyor!

 PlayerUnknown’s Battlegrounds ya da artık bizim alıştığımız adıyla PUBG rekor kırmaya devam ediyor. Oyun dünyasına çok sağlam bir giriş yapan ve sürekli olarak büyüyen oyun son olarak 1.34 milyon eş zamanlı oyuncuya ulaştı. Eş zamanlı oyuncu sayısında Dota 2'nin 2016'da kırdığı rekoru (1.29 milyon eş zamanlı oyuncu) deviren PUBG, şu ana kadar hiç indirime girmedi bile üstelik.

> PUBG'nin Çöl Haritası Ortaya Çıkıyor

Steam'in altını üstüne getiren oyun aynı zamanda en çok satan erken erişim oyunu ve deliler gibi satmaya da devam ediyor. Hızını kaybedeceğe de benzemiyor açıkçası ki profesyonel oyun analistlerine göre yapacakları bir küçük indirim bile yeni ve büyük bir oyuncu kitlesini beraberinde getirecek. Oyunun sene sonunda tam çıkışını yapması ve optimizasyon sıkıntılarını geride bırakması bekleniyor. Üstelik PUBG'yi yakında Xbox One'da da oynayabileceğiz.

Tabii her ne kadar bu sayılar etkileyici gözükse de 2014'te League of Legends'ın günlük 5 milyon eş zamanlı oyuncuya ulaştığını düşünürsek gidecek daha çok yolu var. PUBG'nin bu sayılara ulaşabileceğini sanmıyorum, zira oyun ücretli ve 5 milyon gerçekten de büyük bir hedef ancak o ihtimalin kapısını da kapatmamak gerekli. Brendan Greene'nin hedefinde LoL'ü de geride bırakmak var, bakalım PUBG'yi bu seviyelerde görebilecek miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum