PlayStation 4'ün 5.00 Güncellemesi Çıktı!

PlayStation arayüzü gittikçe kullanıcı dostu hale geliyor.

 PlayStation 4'ün yeni sistem güncellemesi çıktı. Güncellemenin adını biz genel olarak 5.00 olarak biliyoruz, ancak kendisinin bir de kod adı var ki o da Nobunaga. Bu isim aslında Japonya'nın ünlü bir daimyosundan geliyor ancak konumuz bu değil tabii.

Yeni güncellemeyle birlikte uyarılara, arkadaşlara, başkalarını takip etmeye ve mesajlaşmaya kadar pek çok yenilik geldi ve arayüz daha da kullanıcı dostu bir hale geldi. Bunlara ek olarak artık PS4'ünüz üzerinden Twitch'ten 1080p 60 fps yayın yapabiliyorsunuz.

> MSI'dan Konsol Tipi Oyun Kolları Geldi

Yeni güncellemeden dikkat çeken bir diğer detay da "Takım Turnuvaları" modu oldu. 5 Ekim'de kullanıma açılacak olan bu mod, şu an için Uncharted 4: A Thief’s End, Uncharted: The Lost Legacy, World of Tanks ve Mantis Burn Racing'i destekliyor. 60 tane takıma üye olabiliyoruz ve bu takımlarda yer almadan resmi takım turnuvalarında boy gösteremiyoruz. Tabii Sony'nin burada resmi turnuva derken neyi ima ettiği biraz muamma. Turnuva modu tamamen oyunculara açılmadan yorum yapmak yanlış olacaktır.

> Rockstar'ın Efsaneleri PS4'e Geliyor

Bu çalışmanın da arayüzü daha interaktif bir hale getirmek, kullanımını artırmak için yaptıkları ortada ve doğru da bir adım olmuş gibi duruyor. 

5.00 güncellemesiyle birlikte artık istediğimiz herkesi takibe alabileceğiz. 5.00 öncesinde sadece onaylanmış hesapları takip edebiliyorduk. Artık eş, dost ve arkadaşlarımız da arayüzde bize daha yakın olacaklar. Göze çarpan son büyük detaysa mesajlaşmaya getirilen yenilikler. Artık "sticker" mesajlar gönderebiliyoruz ve link ön izlemeleri de karşımıza çıkıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum