Pokemon Go, Haziran 2024 Topluluk Günü Klasik İle Uzun Süredir Görülmeyen Bir Pokemon'u Geri Getiriyor

Poketop'larını parlatmanın tam zamanı

Pokemon Go hâlihazırda oyunun içerisinde bulunan özel bir etkinlik sistemi olan Topluluk Günü'ne "klasik" versiyonunu ekleyerek kelimenin tam anlamıyla "klasik" olan Pokemon'ları eğitmenlerin radarına ekliyor. Haziran 2024'te gerçekleşecek Topluluk Günü Klasik'te ikinci nesil başlangıç Pokemon'larından Cyndaquil'ın vahşi doğada çıkış oranı artacak. Ateş tipindeki bu Pokemon en son Kasım 2018'de Topluluk Günü'nde öne çıkmıştı.

22 Haziran'dan 14.00-17.00 saatlerinde gerçekleşecek etkinlikte elde edilecek Cyndaquil'in en son evrimi Typhlosion, eğitmen savaşlarında, gym'lerde ve raid'lerde kullanılabilecek 110 güce sahip Charged Attack Blast Burn adında özel bir saldırı tipine sahip olacak.

Her Topluluk Günü'nde olduğu gibi Klasik'te de özel bir hikaye sekansı ve mağazalardan erişilebilecek araştırma görevlerine ev sahipliği yapacak. Etkinlik boyunca Pokemon yakalayarak elde edilen tecrübe puanları ve Stardust'lar iki katına çıkarılacak. Yine bir Topluluk Günü klasiği olarak (yanlışlıkla kelime oyunu yaptım :P) yemler ve tütsüler üç saat sürecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum