Prey'in Typhon Hunter Modu Yakında Yayımlanacak

Beklediğimize değecek

Prey'in ücretsiz Typhon Hunter modu E3'te duyurulmuştu ve normalde yaz aylarında yayımlanması bekleniyordu ama çeşitli sebeplerden dolayı bu gerçekleşmedi. Oyunun geliştiricisi Arkane Studios, Typhon Hunter modunun yıl sonundan önce yayımlanacağını teyit etti ve resmi Twitter hesabından da ilginç bir gif yayımladı.

Görselde su içen kuş oyuncağı görüyoruz, kafasını bir bardak suya daldırıyor. Bu su içen kuşları hatırladınız değil mi? Alien filmlerine güzel bir gönderme, Alien'ın açılış sahnelerinde masada bu kuşlardan bir çift görüyorduk. Aynı kuşlar Aliens 2'de de, Alien: Covenant'ta da vardı. Hatta Alien: Isolation oyunundaki masalarda da bolca gördüğümüz bir oyuncaktı kendisi. 

Prey ile su içen kuşun ne ilgisi var derseniz, bu ufak kuş muhtemelen bir mimic. Bu da Typhon Hunter'ın temasına uyuyor çünkü bu modda mimic rolündeki beş oyuncu tek bir insan oyuncuya karşı mücadele edecekler. Gayet keyifli bir 5v1 modu olacak yani.

Typhon Hunter modu Prey sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak. Şimdi Prey'in ne kadar underrated bir oyun olduğunu tartışmaya başlayabiliriz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum