PS Plus Essential Haziran Oyunları Belli Oldu

NBA severleri bu tarafa alalım

Sony, PS Plus temel abonelik paketi olan Essential ile her ay ücretsiz oyunlar veriyor malumunuz. Haziran oyunları da açıklanmış bulunuyor: NBA 2K23, Jurassic World Evoluion 2 ve Trek to Yomi.
NBA 2K23, basketbol severler için halihazırda oynanabilecek en iyi oyun diyebiliriz. Zaten şu anda piyasada 2K serisinin bir rakibi bulunmuyor. Serinin en iyi oyunu olması da doğal olarak onu bu listenin zirvesine aday haline getiriyor. Ancak sadece en yeni olması değil, aynı zamanda içerikleriyle ve sunduğu oyun deneyimiyle de bu sıfatı hak ediyor.

Jurassic World Evolution 2; Jurassic Park hayranlarına kendi parklarını kurup geliştirme imkânı veriyor adından da anlayabileceğiniz üzere. Oyun, Jurassic World: Fallen Kingdom’dan sonra geçen bir hikâye anlatırken, filmlerden bildiğimiz Ian Malcolm ve Claire Dearing gibi karakterlere de ev sahipliği yapıyor.

Trek to Yomi, görsel tarzıyla ve temasıyla tanıtımlarda dikkatimizi çeken oyunlardandı. Belki çok da yüksek puanlar alamadı, ama yine de samuray severler için değerlendirilebilecek bir oyun olduğunu söylemek mümkün, hele bir de böyle ücretsiz olarak sunulduğunda.

Bu ayın oyunları, 6 Haziran itibariyle erişime sunulacak. Bakalım ayın ortasında PS Plus oyun kataloğuna hangi oyunlar dahil olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum