PS2'nin İki Efsanesi Timesplitters ve Second Sight Geri Dönüyor!

Zamanının en uçarı kaçarı PlayStation oyunları geri dönebilir!!

PS2 dönemlerinin saklı hazinelerinden Second Sight ve en unutulmaz FPS'lerinden olan TimeSplitters'ın geri dönüşü için bir umut ışığı oluştu. Özellikle bu ikiliden TimeSplitters'a denk geldiyseniz, ne kadar unutulmaz bir oyun olduğunu biliyorsunuzdur.

2002'den 2005'e kadar üç oyunla karşımıza çıkan ve zaman yolculuğu yaparak bir geçmişe, bir geleceğe gittiğimiz Time Splitters serisi ödediğiniz tek oyun parasıyla size birkaç oyunu aynı anda sunuyor gibiydi.

Second Sight'a gelecek olursak... Enteresan bir biçimde bir dönem 'psişik güçleri olan karakter' modası baş göstermişti. Hatta o dönem PSI Ops adında, telekinezi gücü olan bir karakteri yönettiğimiz bir oyun da piyasaya çıkmıştı. PSI Ops işin biraz daha aksiyon kısmına yakınken, Second Sight ise rahatsız edici atmosferiyle sizleri gerim gerim geriyordu.

113142-second-sight-windows-screenshot-using-telekinesis-on-one-of

İlk paragrafta da hafiften değindiğim üzere bu iki oyun yakın zamanda yeniden karşımızda olabilir. Bundan birkaç yıl önce TimeSplitters 4'ün piyasaya çıkacağı haberleri gelmiş olsa da daha sonrasında oyun iptal edilmişti. Şimdiyse Koch Media yaptığı bir açıklama ile TimeSplitters ve Second Sight'ın tüm haklarını satın aldığını açıkladı. 

PS4'e İki Klasik PlayStation 2 Oyunu Daha Geliyor

H1Z1 PlayStation 4'e Geliyor

Koch Media bu serilerde yeni oyun geliştirdiğinde dağıtım için de Deep Silver ile bir işbirliği içerisinde olacak. Bu gelişmelerden anladığımız üzere TimeSplitters ve Second Sight yeni oyunlarla ilerleyen günlerde karşımıza çıkabilir. Hatta PC oyuncuları için Time Splitters serisinde bir 'remaster' gelirse tadından yenmez.

Eğer ki bu oyunları hatırlamıyor veya tekrardan bir nostalji yapmak istiyorsanız, videolarını hemen aşağıya iliştirdik. İyi seyirler!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum