PS5'teki Sızıntı Destiny 2 The Final Shape İçin Erkenden Erişime Neden Oldu

Bulut teknolojileri o kadar da oyunculuğun geleceği değilmiş :P

10 yıllık Destiny macerasının en son halkası The Final Shape, 4 Haziran'da oyuncularla buluşmak için gün sayıyor. Bu arada "son halka" tabiri nispeten gerçek çünkü "Light-Darkness Saga" olarak bilinen bu dönem The Final Shape ile birlikte sonra erecek. Lightfall ek paketinin oyuncularda yarattığı hayal kırıklığı da göz önüne alınınca Destiny oyuncuları büyük merakla bu yeni ek paketi bekliyorlar.

PS5'in bulut teknolojisi nedeniyle oyuncular The Final Shape'e 4 Haziran'dan önce girebilmenin bir yolunu buldular. Yaklaşık 5 saat oynanabilen bu ek paket aracılığıyla oyuncular; raid ekipmanları, hikaye sekansları, sezon içerikleri ve hatta birtakım ara sahnelere erişebildiler. Hatta işler o kadar ileriye gitti ki YouTube'dan gelecek silahlar için videolar ortaya çıkmaya başladı.

Destiny üzerinde çalışan ekiplerin kullandığı Destiny 2 Team isimli Twitter hesabında bu konu doğrulandı. Altı tweet'lik flood dizisinde ekip, yanlışlıkla PS5'te yayımlandığını belirtti. "Küçük bir oyuncu grubunun" eriştiğine de ekstra dikkat çekildi. Son tweet'te de "Takımımızın sıkı çalışmalarının erkenden sızması her zaman için zor bir durum fakat yine de 4 Haziran'daki çıkış için heyecanımızı korkuyoruz." tabirini kullandı. Bakalım Bungie'nın son kurşunu hedefi on ikiden vurabilecek mi, yoksa ıskarta ya mı çıkacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum