Psychonauts 2’den İlk Video

Raz yine iş başında

Double Fine, başarılı bağış toplama kampanyasının ardından Psychonauts 2’nin geliştirilme çalışmalarına tam gaz başladı. Yaptıkları şeylerden ilki de Zak McClendon’u (BioShock, Gone Home, Robin Hood: Defender of the Crown) ekibe katmak oldu.

Haberimize konu olan videoda Tim Schafer ile Zak McClendon’u oyunun yeni grafik motorunu (Unreal Engine 4) ve Razputin’in yeteneklerini test ederken görüyoruz. Manzara size bir hayli tanıdık gelebilir, çünkü burası ilk oyundaki yaz kampının ta kendisi. Ama bu mekânın Psychonauts 2’de yer almayacağı, tamamen test için tasarlandığı söyleniyor.

Videoda Raz’ı sağa sola atlar, platformlara tırmanır, psi-topunun üzerinde koşturur ve çift sıçrayış yaparken izliyoruz ilk başlarda. Telekinezi, kendi kendini klonlama gibi yeni yetenekleriyse ileriki dakikalarda çıkıyor karşımıza. Bir anda 7-8 kişiye bölünüp düşmanlarımızı dayak manyağı yapma olayını şimdiden sevdim!

Habere videonun kesintili ve kesintisiz hâllerini ekliyorum. Birincide sadece oyun içi görüntüleri görebilir, dilerseniz ikincide de ikilinin arasındaki konuşmaları dinleyebilirsiniz.

Psychonauts 2’nin tahmini çıkış tarihi *öhöm!* 2018’in üçüncü çeyreği. Aaah, ah…

Psychonauts 2 Oynanış Videosu:

Kesintisiz Versiyonu:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum