PUBG Mobile'da Birinci Oldum Diye Sevinmeyin, Oyun Bot Dolu

Yoksa sosyal medyada paylaşım yapmış mıydınız?

PlayerUnknown's Battlegrounds, dün itibariyle IOS ve Android işletim sistemi cihazlarda tüm dünyada erişime açıldı. Çıkışından 24 saat geçmemişken bir milyon indirmeyi gördü. Tabi oyunun ücretsiz ve bilinebilirliğinin yüksek olması da büyük etmen. Tencent Games'in geliştirdiği oyun şu anda son sürümde değilmiş ve ekip güncellemelerle oyunu optimize etmeye devam edeceklermiş.

PUBG Mobile'ın çıkışından sonra internette oyunda birinci olanların paylaşımlarını görmüşsünüzdür. Oyunu ilk kez oynayanların bile birinci gelmesinde bir terslik olduğu ortada. Kotaku da bu durumu incelemiş ve oyunda botların olduğundan neredeyse emin olmuş. Başlangıçta seviyeniz düşük olduğunda oyunda bot sayısı çok fazla oluyormuş. Oyundaki oyuncuların çoğu aynı renk kıyafet giyiyormuş ve bu oyuncular size ateş edeceklerine size hedef almayacak şekilde ateş ediyorlarmış. Gerçek oyuncu da haliyle bu botları kolaylıkla öldürüp ilk maçlarında birinci oluyor.

> Fortnite Yayıncısı Ninja'nın Aylık Geliri Dudak Uçuklatıyor

Ancak seviye atladıkça aynı renk giyinen bot grubunun sayısında azalma yaşanıyor ve artık sizi öldüren oyuncularla karşılaşmaya başlıyorsunuz. Tencent henüz botların varlığını onaylamasa da durum ortada. Özellikle oyuna yeni olan oyuncuların oyundan erken ayrılmaması adına yapılan bu hamle ne kadar etkili olabilir ileride göreceğiz. Oyunu oynayan Oyungezerlerden de yorumları alalım, bu tarz botlarla karşılaştınız mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum