PUBG Studios'tan Project Black Budget Beklenenden Önce Çıkacak

Yayıncısı Krafton böyle diyor

PUBG Studios'un üzerinde çalıştığı tahliye nişancı (extraction shooter) oyunu Project Black Budget çok büyük ihtimalle 2024 yılının ikinci yarısında oyuncularla buluşacak. Krafton normalde oyunun çıkışı için 2024-2025 şeklinde geniş bir aralık vermişti, ama yayınladıkları en yeni mali rapor oyunun çıkış tarihinin bir hayli öne çekildiğini gösteriyor.

 

Bu yılın başlarında yayınlanan önceki mali raporda bu oyunun "PUBG prodüksiyon ve servis deneyimimize dayanarak tahliye nişancı türünü popüleştirmek adına kendilerini zorlayacakları" bir yapım olacağını söylemişti Krafton. Şimdiyse Ana Oyunlar listesine alınmış olan Project Black Budget'ın 2024'ün ikinci yarısında çıkacağı söyleniyor. Oyun, PUBG Studios tarafından geliştiriliyor.

Her ne kadar henüz platform detayları belli olmasa da oyunun PC'ye ek olarak konsollara da geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Krafton'un Ana Oyunlar listesinde yeni bir Subnautica oyunu (2025'in ilk yarısı) ve Vector North'un aksiyon macera oyunu Project Gold Rush da bulunuyor.

Krafton ayrıca ilk Kanada AAA oyun stüdyosunu da açmaya hazırlanıyor. Stüdyonun başında Ubisoft'ın eski yönetmenlerinden Patrik Méthé olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum