PUBG Xbox One Erken Erişim Programından Çıkıyor - Gamescom 2018

PUBG yıl sonu gelmeden Xbox One'da da tam çıkışını yapacak!

PUBG'yi aralık ayından beri tam sürümüyle (ki o da ne tam sürüm ya neyse) PC'de oynayabiliyoruz. Üstelik Xbox One oyuncuları da konsolun erken erişim programı sayesinde oyunu oynama şansı bulmuştu. Xbox One'daki PUBG oyuncularını sevindirecek haber Gamescom'dan geldi: Microsoft 4 Eylül'den itibaren oyunun Xbox One Game Preview'dan çıkacağını ve tam sürüme geçiş yapacağını duyurdu.

Bluehole Stüdyoları'nın konsol geliştirme takım lideri Koo Sung Jeong,oyuncularının konforu için oyunu tamamen optimize etmek ve kullanıcı deneyiminin en iyisini sağlamak üzere Xbox ekibiyle yakın çalışmalar yaptıklarını söylüyor.

Gelelim PUBG'nin bu sürümündeki özelliklere... Xbox One'a gelecek olan tam sürümle birlikte Sanhok haritası da oyuna dahil olacak. 4x4 ölçüsündeki minik ve bol aksiyonlu haritanın tadına artık Xbox One oyuncuları da bakabilecek. 

PC'deki War Mode (Savaş Modu) bu konsola da nihayet geliyor. PUBG'nin klasik Battle Royale modu ile Deathmatch modunun mekaniklerinin bir birleşimi olan War Mode'da tekrar canlanma şansımız olacakken bir yandan da hayatta kalma mücadelemiz devam edecek.

Bunun yanında oyun içi satın alımlarda da yeni öğelerin geleceği duyurulurken, Bluehole daha fazla detay vermeyerek 1.0 sürümünün konsol için henüz tam olarak bitmediğini belirtti. Güncellemelerin ve yeni içeriklerin üzerinde çalışıldığını duyurdu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum