Quantic Dream, Sony İle Çalışmaktan Memnun

Gelsin PlayStation özel oyunları!

PC ve Xbox kullanıcılarını üzebilecek bir açıklama geldi bugün Quantic Dream'den. Quantic Dream'in yardımcı CEO'su Guillaume de Fondaumière, firma olarak Sony ile çalışmaktan çok memnun olduklarını belirtti. Omikron, Fahreneit: Indigo Prophecy, Heavy Rain ve şimdi de Beyond: Two Souls gibi muhteşem oyunlar üzerinde çalışan Quantic Dream bu gidişle PlayStation'a özel oyun çıkartmaya devam edecek gibi duruyor.

"Sony ile ortaklığımız çabuk sonuçlar görmek için yapımcıyı zorlayan büyük kampanyalar ile olan ortaklık gibi değil. Bu bizim gibi bir stüdyo için çok iyi. Sony bize istediğimiz oyunları yapmamız için para veriyor." diyen Fondaumiére, çoklu platform oyunu yapmak hakkındaki fikirlerine de değindi.

"Çoklu platform oyunlar yaparak şimdikinden daha fazla kazanabilir miydik? Elbette kazanırdık. Ancak o zaman Sony ile dağıtıcı olarak çalışamazdık." diyen Fondaumiére, sözlerine; "Daha çok para kazanmak uğruna ortaklığımızı bozmak stüdyomuzun felsefesine aykırı. Yapmak istediğimiz oyunları yapabildiğimiz sürece Sony ile birlikte çalışacağız." diyerek noktaladı.

Şu sıralar Quantic Dream oyunu oynamak isterseniz, bunun en iyi yolu bir Playstation (3 olur, 4 olur, orasını biz bilemeyiz) edinmek ne yazık ki. Söylemedi demeyin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum