Rage 2'de Hangi Beceri ve Projelere Öncelik Vermelisiniz?

Rage 2 dünyasında işimizi kolaylaştıracak rehberlere devam ediyoruz

RAGE 2’de açabileceğiniz bolca karakter becerisi ve ekstra özellik bulunuyor. Aktif & pasif tüm karakter becerilerini Nanotrite ve Nanotrite Booster kullanarak geliştirebiliyorsunuz, projeler içinse Project Point harcamanız gerekiyor. Aktif kullanacağınız becerileri açık dünyada dolaşırken karşılaştığınız Ark’lardan bulacaksınız, o yüzden çoğu opsiyonel ve işe yararlıkları da benzer olduğundan hangisini kullanacağınız size kalmış, dolayısıyla onlarla alakalı ipucu yazma gereği görmedim.

İlk başta açmanızı tavsiye ettiğim projeler şu şekilde:


Loosum Hagar

  • Chemist, Engineer, Techinican, Pyrotechnician: Her türden eşyayı her türden daha az malzeme ile imal edebilmenizi sağlayan bu geliştirmeler savaş ortasında Health Infusion veya Grenade lazım olduğunda çok işinize yarayacak.
  • Salesman & Trade Negotiations: Bolca Nanotrite Booster almak isteyeceksiniz.Sattığınızı %20 daha pahalıya, aldığınızı %20 daha ucuza almanızı sağlayan bu geliştirmeler gelişiminizi doğal olarak hızlandıracak.
  • Lucky Feltzer, Lucky Dollar Bill & Lucky Mutie’s Foot: Sandıklardan ekstra para ve Feltrite çıkmasını sağlayacak olan bu geliştirmeler de varlığınıza varlık katacak.

Dr. Kvasir

  • Storage Container Tracking, Datapad Tracking, Ark Chest Tracking: Girdiğiniz mekanlardaki kutuları az buçuk aramayla bulabiliyorsunuz ama bu arama süreci RAGE 2 özelinde keyifli bir süreç değil, yağmanızı olabildiğince hızlı yapıp başka bir yere gitmek isteyeceksiniz bir an önce. O yüzden sandık ve veri kayıtlarını bulma işini epey hızlandıran bu geliştirmeleri bir an önce alın. Mümkün olduğunda Ark Chest arama geliştirmesini de yapıştırın ki Ecopod’lardaki sandıkları elinizle koymuş gibi bulabilin.
  • Vampiric Overdrive: Yüksek zorluklarda son anda bastığınız Overdrive’ın iyileştirme hızı canınızı kurtaramayacağınız kadar yavaş kalabiliyor. Aktivasyon anında anında ekstra sağlık kazanmanızı sağlayan bu geliştirme epey işe yarıyor.
  • Feltrite Drill & Deep Fletrite Drill: Özellikle haritada dolaşırken bulacağınız meteorlardan sağladığınız Feltrite kazancına çok faydası var. Çabucak edinin.
  • Infusion Belt & Large Infusion Belt: Savaşların zorlukları birinden birine çok değişebiliyor, o yüzden birinden hiç sağlık basmadan çıkıp diğerinde tüm Health Infusion stoğunuzu bitirebiliyorsunuz. Taşıma kapasitesini artırmak mantıklı.
  • Feltrite Magnet & Strong Feltrite Magnet: Oyundaki tecrübe puanı birimimiz olan Feltrite aynı zamanda iyileşmemizi de sağladığından dibine gitmeden uzaktan otomatik toplayabilmek savaş sırasında hayat kurtarabiliyor. İyileşmek için harcadığınız çabayı azaltacak.

John Marshall

  • Bullet Bag & Large Bullet Bag: Başlarda her silahı geliştirecek kadar Nanotrite ve Weapon Core Mod bulamayabiliyorsunuz, o yüzden Shotgun ve Assault Rifle’dan birine abanıp onunla gitmek ekonomik bir çözüm. Bu yüzden tek silah için daha fazla cephane isteyeceksiniz.
  • Sprinting Reload & Moving Target: Oyunda bolca koşacak ve zıplayacaksınız. Sprinting Reload koşarken silah doldurmanızı sağladığından oldukça önemli, Moving Target ise koşarken aldığınız hasarı azaltacak, kaçmak istediğinizde daha rahat olacaksınız.

Bir an önce almanızı önerdiğim standart beceri geliştirmeleri ise şu şekilde:

Reshock 1 & 2: Defibrillation becerinizin getirdiği sağlığı artırmak olabildiğince çabuk yapmanız gereken bir şey, bu özellikler şok sayısını artırıyor.

Fortified Aftermath 1 & 2: Şok sırasında az sağlık kazanabildiyseniz sonrasında kaçacak delik arayacaksınız elbette. Şok sonrası aldığınız hasarı bir süreliğine yarı yarıya düşüren bu özellik çok kereler canınızı kurtaracak.

Overdrive Preservation: Başlarda yavaş dolan Overdrive özelliği yarı yolda yere düşer şok ile kendinizi kaldırırsanız başa sarıyor. Bunun olmasını önlemek için bir an önce Overdrive Preservation alın.

Feltrite Absorption 1 & 2: Feltrite başı sağlık kazanımınızı artırıyor. Feltrite Magnet ile kombine edildiğinde düşman öldürerek veya Feltrite sandıklarını vurarak daha hızlı iyileşebilmenizi sağlayacak.

Cooldown: Dash becerinizin dolma süresini 3 saniyeden 2 saniyeye düşürüyor. Fazla önemli değil gibi görünebilir ama acil durumlarda defalarca canınızı kurtaracak, elinizi Dash’e mutlaka alıştırmanız lazım ama önce.

Double Dash: Art arda iki kere Dash kullanabilmenizi sağlıyor, akabinde Dash beceriniz iki kere doluyor.

Grav-Jump Float: Zıpladığınızda yakın nişan alıp 2 saniyeliğine havada kalabilmenizi sağlıyor, Sentry’ler ile savaşırken ve vur-kaç(vur-düş?) yaparken kullanışlı.

YORUMLAR
Aztek
22 Mayıs 2019 01:34

Tesadüfe gel ki birkaç dakika önce bitirdim, fiyatı düşse de almayın diyorum buradan. O sonu gördükten sonra gözüne fener tutulmuş kirpi gibi ekrana bakıp, credits akarken söveceksiniz.

NcZ
21 Mayıs 2019 21:01

Sinan Abi'nin Rage2'den daha çok zevk almak için bir kaç önerisinden biri, shotgun vb. silahla özel güçleri kullanarak yakın savaşmak, diğeri de oyunun verdiği en iyi aracı Icarus'a kasmak: //youtu.be/DdTUSR_9df8

Kemal Karslı
NcZ
21 Mayıs 2019 21:29

Yanlız Icarus sadece keşif amaçlı yapılmış helikopter tarzı bir araç. Oyunda upgrade edebildiğin sadece bir araç var (silah zırh vb şeyler taktığın) bunun haricinde hiç bir araçla çatışmaya giremezsin hiçbir konvoy savaşalarını da yapamazsın. Ayrıca araç elden çıkarmak gibi birşey oyunda zaten yok. Açık dünyada keşfettiğin her aracı oyunun belli bölgelerin de bulunana safe town'lara getirdinmi otomatikman garajına katılıyor ve küçük bir miktarla istediğin zaman yanına otomatik çağarabiliyorsun. Yani keşifte Icarus'tan iyisi olmasa da çatışman gereken zamanlarda kullanışsız bir araç.

NcZ
Kemal Karslı
22 Mayıs 2019 08:43

Sanırım Sinan abinin zevk aldığı oynanış da yakın temas içerdiği için o araçla savaşmıyordu ama Icarus'un muhtemelen, roketler ya da alevler yağdıran bir geliştirmesini/sürümünü, DLC ile ekleyeceklerdir o vakit. Havada Uçmak/süzülmek gibisi yok.


ilke_kurtlutepe
21 Mayıs 2019 19:54

The Dark Pictures: Man of Medan'ın çıkış tarihi bir trailer ile duyurulmuş.

Norrec_
21 Mayıs 2019 18:41

oyunu satın almama skill'i tercihim

Parolamı Unuttum