Rainbow Six Siege'in 5.3 Yaması Çıktı

Güle güle raptor bacakları...

 Oyun dünyasındaki ilk yaşını yeni yeni dolduran Rainbow Six Siege'in 5.3 yaması çıktı. Ubisoft'un dün duyurduğu yama gün itibari ile indirime açıldı.

Bu seferki yama öyle büyük ve detaylı bir şey değil. Genel olarak minik oyun hatalarının ve grafiksel bozulmaların üzerine gidiyor. Yamanın en öne çıkan detayı ise oyuncuların kendi kurduğu lobilerde operatör seçme ekranında zamanlamayı durdurup yeniden başlatabilmesi olmuş. 

Yamada oynanış üzerine yapılan önemli değişiklikler de bulunuyor. Drone kullanan operatörlerin kalkanları bu süreçte artık kayboluyor. Böylece operatörlerin elde ettiği haksız avantaj artık oyunda bulunmuyor. Bunun dışında droneların ölülerin yere düşürdüğü kalkanları kullanarak bomba imha kitini yerinden oynattığı hata da çözülmüş durumda. Favela'daki bomba imha kitinin bazen görünmemesi ve etkileşime geçilememesi sıkıntısı da tamamen giderilmiş. Rainbow Six Siege oyuncuları için belki de en sinir bozucu hatalardan biri buydu.

Aynı zamanda yakın dövüş öldürüşleri artık kafadan vurma olarak gözükmeyecek. Ancak bu oynanışı pek de etkilemiyordu. 

Ne yazık ki hala bazı duvarlara depar atıp duvarın arka tarafını görebiliyoruz, ancak bu hatanın işlediği duvar sayısı ve ev köşelerinin sayısı azalmış durumda. Umudumuz bu hatanın yaygınlaşmadan tamamen çözülmesi. Bu güncelleme ile birlikte bir de çok ama çok üzücü bir haberimiz var. Ölü kamerasında gördüğümüz o raptor bacakları artık yok...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum